Firma SC Gazonul SRL a fost infiintata in anul 2000 din nevoia de a acoperi o piata noua privind semintele de gazon, semintele de furaj, productia de gazon covor, constructia de terenuri de sport, parcuri si gradini.

     Oferim seminte de furaj (Germania) si seminte de gazon create de RAGT Semences Franta prin Barenbrug Olanda care sunt importate direct de la producator, avand cel mai bun raport pret - calitate pentru segmentul de seminte din Romania.

       Punem la dispozitie gazon covor si plante ornamentale din pepiniere proprii, iar pe baza proiectelor executate de arhitectii peisagisti realizam proiecte de parcuri, gradini, terenuri de sport cu sisteme de irigare automatizate, drenaje si lucrari bazate pe idei originale.


OBIECTIVELE FIRMEI:

      • producerea unor mixturi de gazon stabile in timp, cu perenitate mare, adaptabilitate la conditiile ecopedologice variate din Romania, rezistente la seceta si boli.
      • mentinerea si imbunatatirea calitatii gazonului din punct de vedere estetic (aspectul foliajului fin sau grosier, verde inchis sau verde deschis). 
 

Gazonul® face diferența