SC Gazonul SRL ofera solutii complete pentru construirea suprafetelor de joc ale terenurilor de fotbal, rugby si golf. 
    
     Motive pentru care o suprafata de gazon isi pierde calitatea cu timpul:

  • starea solului
  • lipsa substantelor nutritive pentru gazon
  • lipsa apei
  • drenaj necorespunzator
  • compactarea pamantului
  • varsta gazonului

     De asemenea, trebuie amintit faptul ca majoritatea suprafetelor sportive sunt supuse unui stres semnificativ, mai ales in timpul sezoanelor de joc, astfel rezultand o uzura mult mai mare decat poate suporta covorul vegetal.

     In functie de problemele pe care le prezinta terenul de sport noi vom contura o lista de solutii pe care le putem aplica incepand cu decompactarea solului, refacerea drenajului si pana la combaterea cartitelor, a altor insecte din sol, dar si aplicarea tratamentelor fitosanitare. Daca suprafata incepe sa sufere sau are nevoie de ingrjiri suplimentare, noi va stam la dispozitie. Fie ca este vorba despre denivelarea solului, intinerirea gazonului sau pur si simplu indepartarea buruienilor, specialistii nostri va vor ajuta si va vor recomanda un program de reconditionare care va readuce gazonul intr-o stare remarcabila.

     Firma noastra ofera solutii complete pentru construirea suprafetelor de joc ale terenurilor de fotbal, rugby si golf.

     Astfel, noi ne vom ocupa de:

     Proiectare:

  • Proiectare completa cu solutii tehnice de ultima generatie

     Executie:


 nisiparetavalugireoperatiune

   
      
       Aceste solutii sunt adesea grupate pentru a obtine o optimizare cat mai eficienta a calitatii suprafetelor de gazon. Experienta noastra in domeniu ne permite sa efectuam orice lucrare in functie de necesitati si de posibilitatile financiare ale clientului. Oferim solutii diferite in functie de conditiile locale utilizand materiale accesibile, material genetic adecvat si echipamente performante pentru nivelat, semanat si plantat gazon covor.
    
       Cu aproximativ 50 de stadioane de fotbal realizate/reconditionate pana in prezent in toata tara, suntem alegerea multor clienti care nu isi doresc altceva decat calitate. 
 
panoramaunupanoramadoi 


dinamo 5    CSMS IaşiConcordia   Stema FC Vaslui        Sportul Studentesc                tirgumures

Distribuie pe: