
Ștergere cont
Dacă nu mai dorești să folosești contul creat, poți solicita ștergerea acestuia folosind formularul de mai jos.
Formular de contact
Ștergere cont
După ștergerea contului, toate datele tale (informații, mesaje, preferințe, etc.) vor fi șterse definitiv. Te rugăm să completezi formularul alăturat pentru a continua. Mulțumim!